Verksamhetschef


Vill du vara med från starten av ett helt nytt bolag för kliniska studier i fas II-IV? ClinSmart Sweden AB grundades i april 2020 och drar nu igång sin kliniska verksamhet.

ClinSmart Sweden AB:s affärsidé är att erbjuda en infrastruktur för kliniska studier med starkt fokus på digitala och virtuella lösningar som underlättar genomförandet av kliniska studier i Sverige och bidrar till ett snabbare och mer kostnadseffektivt framtagande av nya behandlingar och kunskaper för framtidens sjukvård.

ClinSmart tillhör CTR-koncernen (Center for Translational Research) och arbetar tätt ihop med systerbolagen Clinical Trial Consultants, Lablytica och RegSmart.

Vi söker nu en verksamhetschef till prövningsenheten i Uppsala och till prövningsenheten i Stockholm med planerad start 2020/2021.

Verksamheten består av läkare, sjuksköterskor, projektledare med flera. Studierna som utförs på ClinSmart varierar i längd och komplexitet, men har stort fokus på digitala och virtuella lösningar och studier i fas II-IV.

Om tjänsten

I rollen som verksamhetschef kommer du att arbeta med utveckling och implementering av ClinSmarts koncept. Du kommer att ha ett övergripande ansvar vid planering av infrastrukturen för studierna, enheternas ekonomi, personal och uppföljning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett modernt företag i en expansiv fas och blir en del av en verksamhet som satsar på moderna tekniker, hög kvalitet, hög kompetens och service.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som chef inom området kliniska studier och är intresserad av digital utveckling och nytänkande inom området. Du är en nyfiken, ödmjuk, utåtriktad ledare med en god analytisk förmåga. Du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda verksamhetens personal och underkonsulter.

Vi söker dig som vill vara med och driva kliniska studier i en dynamisk miljö. Vi tror att du är intresserad av nya behandlingsmetoder, indikationer, och innovationer samt av kliniska prövningar och att bidra till förbättrad folkhälsa.

Om du är redo att ta dig an ett meningsfullt arbete för att driva forskningen framåt, står vi redo att erbjuda dig en rolig, omväxlande och stimulerande arbetsplats!

Tjänsten har sin placering i Uppsala och Stockholm och är på heltid. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar din ansökan redan idag.

Heltidsanställning. Sista ansökningsdag är 30:e september.

Ansök här.